СЬОГОДНІ СЛАВИМО ЇХ РАЗОМ (ХРИСТА ТА БАНДЕРУ)

Опубликовано Berezin - Jan 01

Сьогодні вітаємо один одного - ХРИСТОС ТА ПРОВІДНИК НАРОДИЛИСЯ!

Це один з багаточисельних пам'ятників Степану Андрійовичу по державі, перед якими сьогодня молилися, запалювали лампадки та клали квіти.

Конкретно - це село Вербів у Тернопільської області, куди після мітингу біля пам'ятника Степану Бандері в місті Бережанах, ми поїхали разом з волонтерським Центром допомоги ЗСУ "Бережанський Майдан".

Тут таких безліч.

І скрізь горять лампадки.

... І згадалися мені інші лампадки. В Костянтинівці. Коли, після помпезного відзначення 9 травня ("Не забудем подвиг дедов, вечно будем склонять головЬІ, чтить и помнить", отець МП відслужив молебень) працівники відділу культури, як назвичай, скрутили дроти, зібрали микрофони та колонки. А потім загасили та зібрали лампадки зі всіх могил загиблих військових. 

Ну а як же - бюджет міста треба економити, на кожній лампадці (тоді вони були по 1 грн)стоїть інвентарний номер. А як інакше?

Ми про це написали (там відео, яке це підтверджує).

https://konstantinovka.news/blogs/berezin/pozor-9-maya

Так, уявляєте, один з підприємців обурился, бо він давав спонсорські гроші як раз на лампадки!

Так вони ще й гроші на пам'яті наших дідів спіз...ли!!! 

 Це могло бути тільки у нас, в регіоні, де правили та продовжують правити абсолютні чиновничиї пристосуванці.

Яка культура, яка духовність (та в нормальних громадах за це "порвали би") - їх бох БАБЛО, нехай хоч дияволу треба служити. 

Нагадаю - ці "володарі костянтинівської громади" категорично виступили проти присвоєння головному проспекту міста (Ломоносова) імені Степана Бандери. І все пройшло, все нормально, начебто треба продовжувати загравати з ждунами, наводчиками та іншею наволоччю.

Але знайте - все пишеться і все згадаємо. І вашим дітям та онуками доведемо - які ви були борці за українську державу та культуру!

Сучасне фото проспекту з групи у фб "Костянтинівка сьогодні".