Дистанційне навчання у школах Костянтинівської громади подовжили ще на тиждень

Опубликовано admin - Feb 11

Цієї п'ятниці, 11 лютого, відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вирішувалось питання — в якому вигляді буде проходити подальше навчання у школах міста. Наприкінці січня у закладах загальної середньої освіти в якості протиепідемічної міри по запобіганню ковіду було оголошено дистанційне навчання.

Медики відмітили, що загальна захворюваність на ковід в громаді поступово, але невідступно росте. По даним ЦПМСД на ранок п'ятниці, 11 лютого, було виявлено найбільшу за тиждень кількість первинних хворих на ковід — 219 осіб, з них - одна дитина та два медпрацівника. А взагалі під наглядом лікарів первинної ланки медицини знаходиться 961 людина (23 дитини та 8 вагітних). Усі вони мають середній та легкий перебіг хвороби, не потребують додаткової кисневої терапії та лікуються амбулаторно.

Щодо стаціонарів, то на сьогодні в інфекційній лікарні перебуває 61 пацієнт, один з них — в тяжкому стані і знаходиться під ШВЛ. В терапії БЛІЛ проходять лікування 48 осіб, більшість з них, - 44 людини — костянтинівці, шестеро — важкі. Один 78-річний чоловік помер.

Станом на 11 лютого зареєстровано 11 учнів, які хворіють на ковід та 20 вчителів. У дитсадочках хворіють 12 працівників.

З огляду на цю інформацію, комісія по ТЕБ та НС вирішила подовжити дистанційне навчання в засобах загальної середньої освіти Костянтинівки до 18 лютого.

Власн. інф.