Костянтинівське комунальне підприємство незаконно виділило 2 млн гривень на благоустрій вулиць

Опубликовано admin - Sep 25

В жовтні минулого року, Костянтинівське комунальне підприємство уклало договір з приватним підприємством на благоустрій двох міських вулиць на суму 2 мільйони гривень. Однак при цьому, це приватне підприємство, що отримало фінансування, не було визнано переможцем тендеру, а його пропозиції не відповідали вимогам тендерної документації замовника.

Про це 22 вересня повідомила прес-служба Донецької обласної прокуратури.

“Заначений договір і рішення тендерного комітету укладені за відсутності рішення про визнання учасника переможцем. Крім того, пропозиція даного учасника аукціону не відповідає вимогам тендерної документації замовника”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Додамо, що за позовом Костянтинівської окружної прокуратури,Господарським судом Донецької області було відкрито судове провадження - про визнання недійсним рішення тендерного комітету та договору підряду на виконання робіт.

Нагадаємо, у жовтні того ж року в Костянтинівці відбулись вибори голови Міської територіальної громади, перемогу в яких отримав кандидат від ОПЗЖ О.А. Азаров. Наразі з команди передньої влади, зокрема з керівництва Управління комунального господарства, в міських службах не працює ніхто. Нещодавно звільнився колишній начальник УКГ Д.Заварзін.

Власн. інф.