Герої нашого міста, які живуть поруч

Опубликовано admin - May 20

До Дня журналіста Громадська організація «РІ Впевнені серця» оголошує конкурс журналістських робіт під девізом «Герої нашого міста, які живуть поруч»

Конкурсантам пропонується розповісти про особистості земляків — тих, хто своїми вчинками пише сьогодення рідного міста.

Учасниками можуть бути: учні 8-11 класів костянтинівських шкіл та шкіл нашого району, а також учні та студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів, розташованих на території міста та району.

Усі матеріали на конкурс подаються виключно в електронному вигляді. Для участі у конкурсі необхідно подати на електронну адресу [email protected] заявку, до якої необхідно додати текст роботи у форматі .doc.

Вимоги до роботи: обсяг не більше 2 сторінок формату А4 (шрифт Tames New Roman, кегль 14, інтервал 1,5), або кількість знаків без пробілів – 3000 (максимум 3500).

Не допускаються до участі у конкурсі роботи, які повністю або частково розміщені на інтернет-ресурсах та у друкованих засобах масової інформації.

Переможці отримують грошові призи у розмірі:

  • перше місце —1500 грн;
  • друге місце —1000 грн;
  • третє місце — 500 грн.

Заявку надсилати у вільній формі. Заявка повинна містити прізвище ім’я по батькові, рік народження учасника, місце навчання (клас, група,курс), телефон.

Останній день подання творчих доробків на конкурс – 2 червня 2020 року.

Відзначення переможців відбудеться 5 червня 2020 року, напередодні Дня журналіста.