Як то кажуть — Гагарін долітався, а дехто допі@дився

Опубликовано admin - Oct 28
Особиста медична книжка солдата

Наведення ладу в ТЦК цілком по країні останнім часом дало свої результати (або плоди — кому як сподобається).

Ще два місяці тому, заступник військового комісара Вінницької області (вибачте, шановне панство, не запам’ятав прізвища цього видатного командира) на вечірньому шикуванні, на плацу, дорослим дядькам — солдатам — розповідав про діарею та ракети — що не можна гризти зелені яблука з ґрунту не помивши їх перед цим, і що ракета прилетить і “хай мене Бог береже...”

Не берусь стверджувати, із чим це пов’язано, але зараз тут у нас — у закордонному навчальному центрі — почали складати списки особового складу тих, хто: має статус “обмежено придатний” та тих, хто повинен мати цей статус (але не має) і готовий його довести чи підтвердити.

У той же час, частина нашого особового складу вже поїхала на війну, у тому числі й ті, хто реально за станом здоров’я мав би мати статус “обмежено придатний”, але...

Тому, зроблю припущення, що таки декого спіткала ця діарея... або від зелених яблук з ґрунту, або... скажімо — в результаті ворожої атаки або незаконного проникнення в територію, куди проникати не можна.

Слава ЗСУ!

Солдат Михайло Разпутько.