Що потрібно знати для перевезення піаніно власнику інструмента

Опубликовано admin - Jan 05

Що має знати власник музикального інструменту, для того, щоб перевезення піаніно відбулося якісно та без ушкоджень. Як підготувати приміщення та тендітний вантаж до переміщення, читайте нижче.

Те що потрібно зробити до початку перевезення піаніно

Перш ніж замовляти послугу в компанії, яка займається спеціалізованими перевезеннями, треба підготуватися до процесу. Що входить до підготовки та чим повинні займатися ви, а не компанія перевізник:

Потурбуватися про доступ до музичного інструменту, потрібно відсунути сторонні предмети (меблі тощо) від піаніно. Вантажники вільно підходять до переміщуваного предмету, та не повинні приймати участь в перестановці меблів. Якщо участь в переплануванні меблювання входить до плати, потрібно заздалегідь повідомити про це перевізника, і це вплине на ціну послуги.

Звільнити коридори по яким будуть прямувати вантажники від захаращень. Проходи мають бути вільними, і не утворювати ризики для пошкодження піаніно. Це стосується і сходів, якщо їх залучать до спуску чи підйому.

Заздалегідь дістати з середини сторонні предмети. Якщо не знайомі з тим, як це можна зробити, залиште це на вантажників.

Як визначити перевізника за досвідом перевезення піаніно

Перше знайомство відбувається онлайн. В будь якому випадку, ви з перевізником знайомі заочно, тому важливо побачити приклади робіт (у випадку, якщо переглядається сайт компанії). Якщо побачити приклади робіт немає можливості, все починається з телефонної розмови чи чату. Що професіонал має запитати:

  • Перевезення піаніно якої марки чи моделі потрібно виконати.
  • Колір музикального інструменту, та, можливо, додатково його висота
  • Наявність вантажного ліфта на адресах завантаження та розвантаження
  • Поверхи на обох адресах

Вся вище вказана інформація безпосередньо впливає на ціноутворення. Марка, модель, колір та висота дозволять дізнатися орієнтовну вагу музичного інструмента. Якщо перевізник не запитав цю інформацію, ціна за перевезення піаніно може бути змінена в процесі. Щоб уникнути зміни вартості, обов’язково зафіксувати надану інформацію у письмовому вигляді (СМС, скрін повідомлення в чаті).

Робота професіоналів під час перевезення піаніно

Професіонали починають роботу з перевірки, перш за все перевіряють чи надійно закріплені кришки над, та під клавіатурними клабами. Перевіряють відсутність сторонніх предметів всередині піаніно, особливо важливо вилучити склянки з водою, які можуть залити вологою та пошкодити корпус. Перевіряють чи вільна дорога, якою будуть прямувати.

Тільки після цього починається перевезення піаніно. Його можуть пересувати за допомогою такелажних ременів по сходах, і (необов’язково) по рівній поверхні. По рівній поверхні можна пересувати за допомогою спеціальної тачанки. Також до вантажники виконують завантаження та розвантаження. Водій фіксує в авто піаніно, щоб уникнути його переміщення по вантажному відсіку під час руху.

Інформація з сайту Груз-Ок