Компанія "Комтранс Україна" продаж авто фурнітури

Опубликовано admin - Mar 29

Ролик бічної штори 35*30*116 дозволяє ефективно використовувати причепи, напівпричепи, автофургони. Яким чином? Своєю безпосередньою участю в зсувній тентової конструкції вантажних транспортних засобів. Зорганізується легке ковзання бічної штори у процесі її відкриття чи закриття. Вільний доступ до товару, що перевозиться, спрощує вантажно-розвантажувальні роботи.

Забезпечити сталість роботи роликів не складно. Потрібно стежити за їх станом. Як тільки елемент меха-нізму зсуву вийшов із ладу, його правильно замінюють на новий. Повна відповідність конкретній зсувній системі – одна з умов успішної заміни деталі. Немаловажним фактором є і якість виготовлення роликів.

Ролик бічної штори 35*40*81,5. Продовжити термін служби цього елемента можна шляхом його регуляр-ного прочищення та змащування. Ці процеси нерідко нехтуються механіками та водіями. Результатом стає «закушування» зсувних механізмів з наступним руйнуванням роликів. Елемент замінюється набагато ча-стіше, ніж це було б при належному технічному обслуговуванні.

Серед безлічі компаній з продажу авто фурнітури важливо знайти ту, яка може запропонувати оригінальні деталі від автовиробників або якісні аналоги, що відповідають матеріалу та конструктиву оригінальної фурнітури. Компанія "Комтранс Україна" серед таких компаній. Ролики ергономічні, легко монтуються. Комплектуючі є для будь-якої марки вантажного автомобіля. Продукція сертифікована.