Бути чесним перед собою

Опубликовано Michael Razputko - Aug 05
Солдат ЗСУ Михайло Разпутько

“Кожен українець зараз знаходиться в стані екзистенційного неусвідомленого жаху, в якому ми перебуваємо”, - таку думку висловив Тарас Кононенко - філософ та історик, у одному з останніх випусків “Знову-шоу!!!” із темою “Чому українці видерлися з пазурів імперії?”.

З його думкою не можу не погодитись. Сюди, як на мене, можна додати також всілякі ПТСР-и, і втрату здоров’я через нервові струси і таке інше.

Але зараз трохи не про це. Ось, нещодавно правоохоронці спіймали костянтинівських бабІв (не пишу “жінок”, а саме — “бабІв”, бо жінок ображати не можна), які намагались за гроші “врятувати” молодого хлопчину від служби в армії. І, скажу, - хлопець молодець, що пішов на співпрацю та допоміг викрити цих спритних “захисниць”.

Зараз різними каналами шириться всіляка інформація стосовно призову та служби. Із власного досвіду скажу, для тих хто ще знаходиться у стані “екзистенційного неусвідомленого жаху” — так, можуть забрати, і навіть якщо у тебе є проблеми із здоров’ям і відповідні статті, напишуть — “годен”.

Це, ясна річ, погана “тенденція”, але вона відображає нашу реальність, а цими працівниками ТЦК нехай займаються відповідні органи.

Головне — бути чесним перед собою — якщо ти відчуваєш, що здатен тримати зброю та стрій, то треба йти в “нове”, бо це “нове” неодмінно прийде за тобою, але то вже буде інша історія.

Солдат ЗСУ Михайло Разпутько