Що зробив депутат Омельянович, аби покращити ситуацію в Костянтинівці через забруднення середовища нечистотами?

Опубликовано Александр Меланченко - Jun 27

Вивчаючи питання екологічної ситуації, яка сталась біля пос. Червоному м. Костянтинівка через забруднення середовища нечистотами та хімічною речовиною невідомого походження, не зрозумілим залишається один безспірний факт: навіщо громада обирає народних депутатів – мажоритарників, яким байдужа доля їх виборців.

Протягом усього періоду нашої боротьби з нечистотами допомоги народного обранця Дениса Омельяновича ми так і не побачили. Як завжди байдужість до долі своїх виборців.

Звісно, вина приходу у стіни Парламенту представників «Опозиційного блоку» лежить і на нас. Тому Донецька обласна організація політичної партії «УКРОП» закликає проукраїнський актив Донецької області не залишатись осторонь боротьби. Виборці повинні знати, хто дійсно опікується їх долею. А хто навіть не імітує свою діяльність. Для цього «УКРОП» має намір передати нардепу-регіоналу Омельяновичу ряд звернень з вимогою прозвітувати про вжиті ним як депутата-мажоритарника (49 виборчий округ, до якого входить Костянтинівський район та м. Дружківка) заходи відносно ліквідації екологічної катастрофи.