Наразі про місто Бахмут...

Опубликовано Галина Олійникова - Apr 05
Наразі про місто Бахмут...

Не помітила жвавого обговорення, втім. Для розуміння життя Донеччини і її подальшої долі треба проговорити всі попередні гріхи, тобто пройти Прощу. Саме так, бо після 2004, 2010, 2014 ми не винесли анінайменших уроків. Ніт, особисто я висновки зробила, але про них згодом.

Так ось в Телегі з'явилося листування бахмутського (як там було у ВЧАСНО)«Некоронованный лорд Донбасса». Як на мене нічого нового, про позицію колишнього депутата Бахмутської міськради місто добре знало ще з початку 2014-го. https://antikor.com.ua/.../7162-vova_ushastik_sponsiruet... все зафіксовано і навіть внесений у Миротворець https://myrotvorets.center/.../ivankov-vladimir.../ Але ці факти не завадили продовжити натхненну роботу над збиранням земель Бамбаса в єдину сільхоз імперію "поважного бізнесмена" про що свідчать рішення міських рад про придбання землі в багатьох громадах. Втім це про легальний поважний бізнес, але було й інше. Збирання метало брухту, що підживлювало мережу дрібних злодюжок-алкашів (вразі чого хлопчики напідхваті для масовки). Втім було дещо цікавіше ну звісно й вагоміше, гральний бізнес. Як то кажуть оперативне управління гральними автоматами по кільком областям, навіть за умови заборони і закриття. Про "кришу" навіть не питайте, при всіх живе.

Тож до особистих висновків. Вся та діяльність відбувалася за активної підтримки місцевої, регіональної і державної влади, ну не може звичайний місцевий босяк самостійно так круто розвернутися. Тож наступний висновок, за ним була і є "криша" не тільки при владі, а й в правоохоронних органах. І ще, за дев'ять років війни і зміною влади до пана з таким беграундом не завітала Служба Божа, це як?!

Тож про Місто Бахмут, чи нове місто Бахмут, воно таким стане, коли оті всі посадовці, правоохоронці і таке інше отримають по заслузі. А ви містяни, припините бути ЛОХТОРАТОМ і зрештою візьмете відповідальність за долю міста і власну на себе. та включите мізки тримаючи бюлетень перед урною, ЗА кого голосувати. Бо те що Бахмут перетворили в згарище, відповідальність на кожному з нас.