ХТО ПРОТИ СТЕПАНА БАНДЕРИ - НЕ МАЄ УКРАЇНСЬКОГО СЕРЦЯ!

Опубликовано Berezin - Aug 20

Місцеві чиновники на Донеччині, які (наприклад в Костянтинівці), чи були ригами та опзжистами, чи їх обслуговували, зараз при деколонізації все зроблять, щоб в наших містах не було вулиць на честь Степани Андрійовича Бандери.

 

Але для нас це показник - чи стали вони, нарешті, державниками, чи, як і в 2014 зрадили Україну, бігали на мітинги та рехферендуми. Ми потім повелися - повірили їм, співпрацювали.

Але в 2020-му році вони знову зрадили державу, коли пішли за Мертведчука.

Зараз, після 24.02.2022 - більшість з них залишилися працювати тепер при військових адміністраціях. Тобто їм знову повірили і довірили державне кермо.

І ось для них третій шанс - доказати, що вони щирі, що пройшли каяття та готові зробити головні вулиці міст на імя Провідника.

Ні. Судячі зі всього вони зраджуть вже втреттє.

Але ж ви розумієте - у них своя Україна - без Мазепи, Петлюри, Бандери, Майдану. І що - дивитися на це спокійно???

Ви ж розумієте, що їм щось говорити про Провідника просто марно. Їм це просто не цікаве.

І все ж таки, я прошу - нехай вони це прочитають:

"Для нас важливим є, щоб українська визвольна революція була повністю оцінювана, як продовження історичної боротьби України з Москвою, з московським імперіялізмом, і то всякої породи, не тільки большевицької. Ця боротьба не припиниться аж до повного зреалізування нашої мети, якою є цілковий розрив між Україною і Москвою, відбудова Самостійної Соборної Української Держави, розвалення СССР і побудова самостійних, національних держав у підсоветській Европі й Азії, повний розгром російського імперіялізму та створення навколо Росії, замкненої в її власних кордонах, такої системи держав, щоб вона не могла більш виступати з імперіялістичною агресією. І далі, щоб світ знав, що Україна буде продовжувати боротьбу проти всяких сил, які хотіли б її поневолювати, нищити її державну незалежність і суверенність, або які посягали б по українські землі...".

ЗНОВУ МИ ЗАЛИШИЛИСЯ САМ НА САМ З ЦІМИ МЕРЗОТНИКАМИ. ЗНОВУ ВОНИ ВИРІШУЮТЬ - ЩО І ЯК БУТИ. ЗНОВУ ДЕРЖАВІ (ПРЕЗИДЕНТ, ЙОГО ПРЕДСТАВНИКИ, СБУ ТОЩО) ПОФІГ!!!

https://mnk.org.ua/media/filer_public/a8/07/a8074b89-8f8b-4a07-bfc7-41aa6e40353a/stepan-bandera-perspektyvy-ukrajinskoji-revolyutsiji_.pdf?fbcl…