Військово-космічні сили мордора як дзеркало технологічного розвитку московії — спершу щось відвалюється, потім — на кладовище

Опубликовано admin - Mar 12
військово-космічні сили кацапстану

Дуже потішила сьогоднішня новина про те, що у кацапів на Івановому впав військово-транспортний літак ІЛ-76, через що поменшала кількість військового кацапонаселення.

Є такий дуже чудовий фільм “Ігри розуму” (“A Beautiful mind” — оріг.) — біографічна драма, який отримав купу винагород і призів. Ось що про цю картину записано у Вікіпедії: 

“Джон Форбс Неш — відомий математик. На його рахунку революційні досягнення в галузі квантової механіки та теорії ігор. Йому належить Нобелівська премія в галузі економіки 1994 року. Однак фільм не про математику, а про страшну хворобу, яка розмиває межу між ілюзорністю та реальністю — шизофренію.

Місце дій — Принстон, один із найпрестижніших університетів і наукових центрів США, куди й потрапляє у 40-х роках хлопчик-геній Джон Неш..."

Отже, фільм починається з виступу професорів Прінстенського університету перед студентами у 1947 році: 

“А сьогодні ми можемо з повною впевненістю сказати, що війну війграли математики. Саме вони розгадали японські шифрі, саме вони винайшли атомну бомбу. Математики на зразок вас.

Росіяни твердять, що їхня мета комунізм у всьому світі. Лінія фронту проходить через медицину, економіку, дослідження космосу. Для перемоги потрібні результати – яскраві, сміливі, несподівані впровадження. Хто з вас стане другим морзе? Хто з вас Енштейн? Хто вийде у перші ряди демократії та прогресу? Майбутнє Америки – у ваших руках. Ласкаво просимо до Прінстона, панове!”

Так ось, ця подія з падінням літака — яскравий приклад совково-комуністичного довбоєбізму головного мозку кацапів. При чому, вже давнішнього та застарілого. А сам текст викликає здорову таку посмішку. Тож, не утримався і вирішив трохи прокоментувати цю чудову новину. В неї все просто здорово...

“У Росії біля військового аеродрому впав літак Іл-76, на борту було 15 людей”

- Одразу кинулося в очі слово “людей”. Невже?

“В Івановській області РФ поблизу військового аеродрому "Північний" впав літак Іл-76. На борту було вісім членів екіпажу та сім пасажирів”.

- Як кажуть українці — яка чудова новина...

“Судя по видео, за самолетом в воздухе оставалась полоса дыма, затем от него что-то отвалилось”.

- Ну, а як же. Воно і не дивує. “от него что-то отвалилось” — звучить дуже кльово :)

“Упавший в Ивановской области самолет Ил-76 совершал учебный полет”.

- На якому лайні на патику пони вчаться літати, прямо якийсь ДМБ курррва...

“По данным «Базы», он взлетел с аэродрома «Северный» и пробыл в воздухе несколько минут. Во время разворота у самолета загорелся двигатель”.

- Ну а шо? Мабуть санкції не дарма були запроваджені...

“По предварительным данным пилот пытался дотянуть до аэродрома, но когда понял, что не сможет это сделать, стал уводить самолет от жилых застроек. После этого самолет упал в лесополосе в районе кладбища.”

- Тільки у цих покидьків та людожерів, пілот-дебіл, який знав, що сідає за штурвал несправного літака, зміг спрямувати падаючий літак прямісінько у цвинтар. Це — діагноз.

За свідченнями Геродота (“Історія для дорослих”), 2500 років тому на території нинішньої України мешкали скіфи-землероби, а на півночі — дикі племена андрофагів (людожерів).

Це хворе суспільство, що підтримує свого недорозвинутого людиноненависницького довбойоба-царя, війну проти іншої країни та вбивства мирного населення взагалі, мабуть вже ніколи не досягне того рівня розвитку технологій, медицини, долголіття та комфорту життя що є в цивілізованих країнах. Замість того, щоби розвиватися культурно та інтелектуально, вони виготовляють зброю в неймовірних масштабах аби вбивати людей. 

Як сказав свого часу Уінстон Черчиль — “не ту свиню зарізали...”

Михайло Разпутько, солдат ЗСУ.