Возвращение Гончарова

Опубликовано Berezin - Mar 21

В соответствии с приказом начальника ГУМВД Украины в Донецкой области № 589 от 19.03.2014 г. временное выполнение обязанностей с 21 марта 2014 г. возложено:

- начальника Краматорского городского отдела на полковника милиции Колупая Виталия Павловича, начальника Константиновского городского отдела;

- начальника Константиновского городского отдела (по обслуживанию г. Константиновка и Костянтиновского района) на подполковника милиции Гончарова Владимира Леонидовича, начальника Селидовского городского отдела (по обслуживания городов Селидово и Новогродовка).

Начальником Селидовского ГО подполковник Владимир Леонидович стал в октябре 2012 года.

До этого он работал в Константиновском горотделе первым заместителем.

По сообщению ОСО ГУМВД Украины в Донецкой области

Comments

Наслідуючи  Меланченко.

Ми віримо Вам Володимере Леонідовичу! Віримо в те, що честь і військова доблесть, людяність завжди живе в вашому щирому серці! Сподіваємось, що Ви  не порушите присязі данній українському народу та будете відловлювати всіх ворогів, сепаратистів інколи і в туалетах, і мочити ,мочити доти, поки їх сциклиння не перетвориться на сукровицю! Ви також будете огнем і холодним поглядом змітати з нашого міста всю нечесть кримінального світу,як то корупцію, хабарництво. І  так далі, і таке інше. Впевнений ви будете однаково карати як нерозумного бомжика так і знахабнілого чиновника всіх рангів і їх жорів.  Д Також, думаю всі бажаючі з задоволенням оголосять весь списочок, а світлий «мальчик» зробить усе можливе і не можливе що б в подальшому забулось слово «менти»,  «мусора»……………………………….

 

Березін, вибач, не зміг і до половини витримати блеяніє 10 козлят. Те, що ці відморозки  за повернення Януковича та ще за прямою  вказівкою Путлера само за себе говорить.  Не секрет , донецький клан з позором вигнали з Західної, Північної, центральної  України. Ці інтершлюхи готові на все аби утриматись при владі. Їм лягти під путіна вигідніше аніж пройти через горнило люстрації. На жаль ВСЯ наша «доблесна» міліція, ВСЯ міська виконавча влада замішана на махінаціях і корупційних схемах. Їм боязко за свої шкури, свої капітали. В них купа дітей жінок родичів , що теж п’явками приссалися до міського бюджету. Коритники за федералізацію, атож тоді буде можливість на Донеччині обирати самим міліцію, суддів,коротше стару колоду з корумпованих осіб. А населенню буде каюк.

Не можливо не помітити, як сепаратисти –федерали підмарафетили відео. З зміною головної лінії кремлівської  хунти відносно стратегії розколу України, змінилась і риторика «п’ятої» колони. На відео недбало ретуширувано георгієвські стрічки у прибічників місцевої мафії.  Місцеве Українство мовчить, дивноі не зрозуміло чому? Ми б зібрали на багато більше підписів аніж путіна сатрапи.

 Господа, а почему же  нового гордничего не люстрировали прежде назначения? Проспали или не дали? Похоже все по-прежнему....

http://www.youtube.com/watch?v=c7JiWCftbws

Это к стати телефон горячей линии новой власти, гарантирующей всей Украине покой и безопасность, правда от команды бандеровской Свободы..это новая "крыша"? К чему тогда райотделы и вообще МВД? К стати я звонил, мальчики по вызову работают бесплатно.