Обороняють головного революцьонера

Опубликовано Berezin - Jan 29

Вже третій тиждень біля нашого пам'ятника Леніна чергує наряд миліціянтів на авто. Ну точно, як пост правоохоронців біля Міжгір'я. Кого ж ви обороняєте на людські гроші?

Начебто, як сказав губернатор, бандерівці готуються до нападу і чекають в засаді по периметру Донецької області.

Вночі до них приєднується місцеве казацтво.

Ясна річ - що якщо б це було з наших карманів, то костянтинівці краще б перемістили цій пост на 100 метрів - до біди всіх матусь та родин ігроманів - діючого салону ігрових автоматів на вул.Петровського. А так вони стоять не за наші гроші - за якийсь там бюджет.

Але давши присягу Україні та її народові, вони обороняють ідола, про якого у 1924 році наш земляк, Міністр УНР Микита Шаповал сказав:

"Самостійна Україна Ленінові не то що не була потрібна, він не хотів не то що будувати — він її смертельно Ненавидів, але він мав сміливість її «оповіщати». Попи, чорносотенці і інші москалі фанатично борються з стрічками, кобзарями, укр. піснями, сивими шапками, вони одверто ненавидять і поступають «чесно з собою» — борються проти кожної дрібниці, навіть проти «малоросійського
безобразія» Софійського собору, а вже слова «самостійна Україна» в їхній присутносте навіть не можна вимовити. А Ленін навпаки: Самостійна Україна? От харашо. Ми вам здєлаєм самостійну Україну, а ви самі не сумєєте! І зробив єдину і неділиму Росію, про яку навіть Керенський і Мілюков не мріяли...

Ленін — типовий москаль, будівничий Росії, «собіратель». Після Петра І, Меншікова, Катерини II Ленін найбільш жорстокий з московських україножерів. З жорстокістю азіята він на зразок своїх коронованих попередників садистично нищив Україну".

Ось так наші міліціянти відзначають 29 січня – День вшанування пам’яті героїв Крут:

http://www.konstantinovka.com.ua/node/12363

Comments

Уровень доверия к милиции сегодня ниже численности милиции. И такие действия лишь усугублят эту ситуацию. Сторожить истуканов, расчищать дороги для картежа главного истукана, а при этом крышевать наркоторговлю, игровые автоматы и просто бандитов - да нет уже у нас милиции.

Російські козачки  ще з 1905 року заплямували землю кров’ю  донецьких робітників.  Від цих привілейованих в Рос імперії збройних формувань загинуло чимало і костянтинівських трударів. Один із трагічних монументів від тієї доби це всім відомтй пам’ятник 13-ти робітникам пляшкового заводу. Свій кровавий слід, вірні слуги царя-батюшки та імперського  режиму залишили на віка в кожному містечку нашої області. В Горлівці, Юзівці, Дружківці ,даже до сумнозвісного 1917 року ,від російських козачіх  сабель загинуло сотні борців за економічні права і свободи. З 1917 р. і до 1922 р. ці казачки знову  відповідно наслідили.

В книзі Історія Бутилошного (Пляшкового) заводу видання «Донбасс»   на ст. 21 є опис жахливого розстрілу 13 – ти заручників робітників  російськими нелюдами з казачими погонами на мундяках. В відібраних з кожної десятки робітників казаки зробили три залпи розривними кулями, конаючих в останніх судомах добивали з револьверів. Серед вбитих був і юнак що невдовзі мав святкувати свій 16 – й день народження, Книга є в міській бібліотеці тому хто особисто наважиться підтримувати козачу бидло ту слід спочатку  завітати в книгосховище. Да, доповню, за масовим катуванням слідкували жінки і несамовито кричали, але це вже з споминів ветерана заводу  Бармашової, її спомини, на жаль схоронені в Державному обласному архіві Донецької області. Все ж окрім корнієнка туди ходити іншим костянтинівцям  завадять лінощі, пока і на довго..

Ось і сьогодні казачих виродків донецькі пахани використовують в ролі кіллерів для вбивств вже сучасних безробітних, знижених і оскорбленних.

Як вже відомо, сучасна кримінальна влада на Донеччині за для  розгону демократично налаштованих протестувальників окрім чорносотенних тітушок  використовує козачи банд формування , що підпорядковані  російському все донському округу і є , відповідно чинного законодавства  України - закордонними агентами. Останні, завжди вірою і правдою прислуговували кровавому царату, отаманам Каледину, Краснову, Денікіну і використовувалися для придушення робітничих повстань, а сьогодні, підняті ахметовськими прихвоснями і за його кошт, знову за прикладом минулого, готуються залити кровю  наш край.

Приводжу ще один  історичний приклад розправи російських донських козаків над 10 – ти тисячним мітингом що відбувся в сусідній Дружківці  9 травня 1906 року. В  обласному архіву є спомин нашого земляка Добровольського: - … в Дружковку приехал рабочий депутат 1 – й Гос. Думы Михайличенко  (Михайличенко Митрофан Иванович 1869 - ? ред.), был созван митинг, между  теперишним  Донецким и Торецким мостами около Торца… Митингом  руководил Григорий. . Виступал депутат Михайличенко и другие. Митинг разогнали казаки, было убито 3 человек     Артеменко, Иванов, Лунев, сотни ранены.  …                                               

 

 Из книги В. В. Модестов. Издательство Мысль Москва 1974 г.

 Ст. 239

«С 26 октября 1917г  весь углепромышленный район области  Каледин обявил находящимся на военном положении. В тот же день отряд есаула Чернецова  300 казаков разогнал Макеевский Совет, 28 октября Совети на рудниках Марково, Ясынуватском и других.

Ст 254. « Озверевшие казаки заняв рудник, замучили и убили 118 человек, запретив населению убирать их, так они пролежали 13 дней.

За ці злочини  рад. влада в особі Леніна віддав наказ винищити казаків на Дону поголовно. Ленінці, вірні сатрапи, проводили розстріли на Дону всіх казаків разом з їх сімями. Дітей, стариків не жаліли.

 А якщо Янукович  фашист, все рівно він НАШ!

http://gendelev.org/proza/istoriya-s-geografiej/58-istoriya-s-geografiej.html

НОВАЯ РОССИЯ И РУССКИЙ ФАШИЗМ

 

 

Модификации «Русской идеи» 

новая разновидность – Нацизм Российский. И для него в России нет объективных препятствий.

http://index.org.ru/journal/24/gil24.html
Обыкновенный русский фашизм

 

 

 

http://www.rnfront.info/2012/07/who-is-fashi.html

 что,применительно к России, “фашисты-нацисты” – это все те, кто угрожает существованию и независимости русского народа.

 Является ли президент РФ В.Путин фашистом, согласно установленному критерию? Безусловно является, безо всяких "но". 

 

В ніч 27 – 28 грудня  1917 р. вузлову станцію  Дебальцеве охороняв збірний  загін дружківських і костянтинівських робітників від вторгнення каральних козачих банд  з російського Дону.

 Під пеленою ночі, донські козаки війська донського оточили станцію і шаблями  порубали сонних захисників Донецького краю. Достеменно відомо в різанині загинуло 11-ть добровольців з сусідньої Дружківки. Їх тіла було перевезено до дому і поховано на території Гаврилівського  цвинтаря.

 Над спільною могилою дружківці  спорудили  пам’ятний монумент, який покликаний прийдешнім поколінням  постійно нагадувати  про те, що російське казачки завжди виконували каральні акції і вірою слугували реакційним силам.

Конец 1918 начало 1919года.

(Спомин зроблено  і записано в 1927р. в м. Бахмут   на сьогодні хорониться в фонді 16, віднайдено мною в Державном обласному архіву Донецької області).

 Гр. Сидоренко Роман и Бабаков Сергей (мешканці і учасники подій в селі Софіївка нині Артемівка): -

«При захвате власти Деникиным, карательный отряд жестоко расправился с  крестьянами из которых расстреляны гр.Денисенко М. П. и Тремба П. А., многих избивали плетью и шомполами».