Кінець підпільних буцегарень

Опубликовано Berezin - Feb 10

Управлінням податкової міліції Донецької області в результаті реалізації матеріалів оперативного документування ліквідовано 2 підпільні виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв в м.Костянтинівці Донецької області.

В ході проведення оперативних заходів було встановлено, що виготовлення і збування небезпечної алкогольної продукції було налагоджено злочинним угрупуванням, на чолі якого стояв раніше судимий, 30-тирічний житель міста. В результаті документування незаконної діяльності злочинної групи осіб були встановлені місця виробництва фальсифікованих ЛВІ, які розміщувалися в господарських спорудах в антисанітарних умовах, а також встановлені місця збування фальсифікату. Для виготовлення фальсифікату використовувалося спеціальне устаткування, яке забезпечувало їх масове виробництво при мінімумі витрат. «Цеховики виготовляли недоброякісні алкогольні напої шляхом змішування спирту з водою, а також, додаючи різні фарбники і есенції, робили коньяк, потім розливали дану суміш в пляшки з етикетками легальних заводів-виробників Донецької області, - зазначив перший заступник голови - начальник УПМ ДПС у Донецькій області Віталій Коростельов. - Пляшки, з використанням спеціальних верстатів, закупорювали гвинтовими кришками, обклеювали підробленими марками акцизного податку з метою подальшого збування в торгівельних точках області».

В ході реалізації оперативних заходів на місці здійснення злочину, а також в місцях незаконного збування було виявлено і вилучено: спирт в кількості більше 2 тис. літрів, більше 6 тисяч пляшок фальсифікованої горілки, підроблених марок акцизного податку в кількості 6,5 тис. шт., велика кількість тари, ковпачків, етикеток і іншої фурнітури для виробництва фальсифікованої горілки, а також устаткування, яке забезпечує масове виробництво алкогольних напоїв.

В даний час проводиться слідство.

Прес-служба ДПС у Донецькій області

Comments

Блин, всегда брал на Червоном этот коньяк, где ж теперь брать такого качества?

Покупали и не нарадовались все мои родственники и знакомые.

Ну ничего, запас еще остался.

Да и пройдет шмон и все наладится.

А в магазине не беру и вам не советую.

На самом деле ситуация похожа на упражнение "вор у вора дубинку украл" или бизнес отжимается, что скорее всего и произойдет в итоге, а легальность и чистота денег она только для МВФ в этой стране нужна...только не на Донбассе!

   Сомнение меня взяло.Специальное оборудование.Руководил 30-и летний уголовник.Не верится мне.  Копать надо повыше.Руководил кто то другой. Не из простых смертных.

Да, чем только не богата "малая Родина"... Тут тебе и мусорная свалка, и химические отстойники, и периодические выбросы "костного" завода... Одна радость была - выпил, закусил.. и полный порядок.. А теперь шо?? Ходить трезвыми?? Неровен час, в сознании людей проснется "бзик" - и пойдут в мэрию выбивать "покращення життя вже сьогодні"..)))))