Ханке (опиуму) конец, сказал К-ц

Опубликовано Berezin - Nov 14
Прокуратурою Донецької області з спрямовано до суду кримінальну справу стосовно організованої злочинної групи з 6 осіб, на чолі якої був колишній працівник СБНОН Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області

Досудовим слідством встановлено, що злочинне угруповання протягом року здійснювала збут особливо небезпечного наркотичного засобу - концентрату з макової соломи, а також прекурсорів – ангідриду оцтової кислоти у великих розмірах на території м. Костянтинівка.

Під час обшуку за місцем мешкання колишнього працівника СБНОН Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області було виявлено спеціально обладнане приміщення для зберігання та виробництва наркотичного засобу. Крім того, в багажному відділенні мотоциклу "BMW" виявлено розфасований в одноразові шприці та готовий для вживання опій ацетильований, а також ємкість з концентратом макової соломки.

При повторному обшуку в цьому ж приміщенні виявлено тайник, розташований під тротуарною плиткою, де зберігався концентрат з макової соломи у великих розмірах.

Стосовно членів ОЗГ було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 307, ч.3 ст.311, ч.1 ст.263 КК України.

На все рухоме і нерухоме майно членів організованої злочинної групи накладено арешт.

За поданням прокуратури області стосовно 6 осіб було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Суд розгляне кримінальну справу по суті.

Прес-служба прокуратури Донецької області

Як раніше повідомляли ЗМІ , члени ОЗГ були затримані в липні 2011 року. Лідером групи, кістяк якої складався з чотирьох чоловік, був 35-річний мешканець Костянтинівки, колишній співробітник правоохоронних органів, який звільнився кілька років тому.

 

Comments

Это лишь одно звено цепи в Константиновке)))Менты сами крышуют такие точки...и с этим никто не борется,вот в чем проблема)))У нас даже бабушки пенсионерки стали наркодиллерами))Выживать как-то надо!!!