Кому свято Дня незалежності, панове?

Опубликовано Michael Razputko - Aug 24

Сьогодні, коли хода від кінотеатра Супутник дійшла Палацу дозвілля, перетнувся із активісткою Светланою Бувайло, яка з обуренням заявила — “де таке бачено, щоб сепари несли національний прапор?”

Я щось буркнув, відмахнувся — не хотілося продовжувати дискусію, бо треба було фотографувати та й настрій від ходи був гарний...

Коли вже після офіційних промов міського голови Азарова, який побажав здоров'я та миру, а Гнатенко теж щось таке — процвітання... Бо ніхто не згадав ані про війну в Україні, яку розв'язала московія, ані про вояк ЗСУ, добровольців і волонтерів — настрій трохи згас, але треба було бігти на роботу — закінчувати випуск та здавати його в типографію.

Але вже ввечері, на фейсбуці побачив анонс новини, яку розмістила на своєму сайті газета ЗІ — жодного слова, жодної світлини про нацгвардійців, які очолювали колону. За їх версією, спершу йшли спортсмени, потім військовослужбовці... Які спортсмени? Дітлахи 8-12 років? Про коменти до тої новини й казати немає що...

Тож, вітаю з Днем відновленням Незалежності України всіх тих, хто за покликом серця сьогодні прийшов і взяв участь у ході та тих, хто хотів прийти але не зміг.

Слава Україні!

Михайло Разпутько.

P.S.

PDF сторінки з новиною та коментами - нижче в приатаченому файлі.

Вложение Size
kak-otmetili-v-konstantinovke-den-nezavisimosti-ukrainy-foto-ziua.pdf (4.05 МБ) 4.05 МБ

Comments

Але головний чинник та індикатор сьогоднішнього стану речей в Костянтинівці - кого нагородила до 30 річчя Незалежності влада. Все стало на свої місця - ОПЗЖ нагородило аниукраїнського голову ветеранів (послухайте його промову у травні 14 року!) та головного антимайданівця(навіть тоді ініціював депутатські збори проти Майдану), депутата, який проголосував за сепарський референдум та за зарплатню Давидову 120 тис грн на місяць.

Все нормально, люди ж за опзж проголосували. Як нормально голосували за комуняк. Де тепер Пасічна? Як голосували за ригів. Де тепер Омельянович?

Ці теж там будуть.

Люди так хочуть, нічого не поробиш. 

А те, що Констаху вбивають, то, люди, які вийшли на мітинги - "прийди Росія", а привели війну та голосують проти України роблять це не розуміючи, що творять.