Відчуття відповідальності

Опубликовано Berezin - Oct 19

Зараз вже зрозуміло, що найближчого часу ми не зможемо усвідомити, що таке Бахмут, як явище, як якісь стигматичні ознаки на тілі планети. 

А що таке Констаха?

Оце дійсне - ОСТАННІЙ ФОРПОСТ!

Саме велике, ще відносно ціле місто, за яким починається пекло, а далі ДиРа.

Ви розумієте, що тепер Костянтинівка якщо не несе відповідальність, то живе з постійним відчуттям знищенного Бахмуту і все що поряд?

Після окупації Луганщини, Бахмуту та частки Донеччини у 2022-2023 роках на Констаху ляг тягар всієї захопленої території - від Маріуполя до Горлівки, від Краснодону до Сєверодонецьку.

Ясно, що є Авдієвка, Торецьк, Часів Яр та інші населенні пункти. Але реальним живим великим містом (офіційно більше 40 тисяч мешканців не виїхали), як перехід "з пекла до раю" є Констаха. 

Тому уявляєте - яка відповідальність зараз лежить на членах комісії по перейменуванню вулиць в Костянтинівської громаді???

Вони можуть "забити" і, практично, працювати на ворога  - називати вулиці нейтральними назвами, чекаючі, що інші прийдуть і знову будуть перейменовувати(я сам чув таку заяву від однієї з членкінь комісії!).

Я запропонував, але мало шансів, що вони пройдуть - назви вулиць, пов'язані з українською Донеччиною - Званівська, Данила Шумука, Галини Гордасевич, Джалалапіти (по Еммі Андієвській), Родини Суярко, Карабіца, Ігоря Козловського, Людмили Огнєвої, Івана Дзюби та інших.